Per molts anys, #botaxlainfancia!

Dissabte passat vam tenir una actuació al Col·legi de Metges de Barcelona de Sarrià, per celebrar l’aniversari de la besàvia del nostre caixer Roger. Ni més ni menys que 90 anys ben portats!!

La veritat és que ens encanta animar esdeveniments de la gent propera al grup, d’aquesta petita gran família que anem formant tots i cada un de nosaltres!!

Vam sortir amb molta energia i amb ganes d’animar la festa, però sobre tot, vam rebre el caliu i la emoció de tota la família. Volem agrair que ens convidessin a tocar per ells i que ens tractessin tan bé!

IMG_20150124_171123

Per altra banda, volem convidar-vos a participar dins d’un projecte que ara mateix corre per les xarxes socials. Es tracta del #botaxlainfancia. Bota per la infància és una campanya que vol ajuntar fotos amb el hashtag #botaxlainfancia, ja que per cada “bot” penjat a les xarxes serà un clam a favor dels drets i la igualtat d’oportunitats a la infància. Cada “bot” és un euro aportat per les empreses col·laboradores, que es destinarà a beques pel menjador escolar, colònies i activitats d’oci educatiu i reforç escolar, a favor de nenes i nens en risc d’exclusió social.

Nosaltres ja ho hem fet. I tu?

IMG-20150124-WA0007

Leave a Reply

*


*