Dies de descans

I ara sí, després d’una temporada plena d’emocions, arriba el moment de les vacances. No seran gaire llargues, el dia 18 ens hi tornem a posar. Però aquests dies sense actuacions ni assajos ens ajuden a carregar una mica les piles i tornar amb més energia que mai.
Però que descansem de la percussió no vol dir que els Atabalats no fem vida. Per gaudir d’aquesta aturada i com a premi per la bona temporada, ens hem escapat durant un cap de setmana a una caseta dels voltants de Camprodon. Allà hem pogut gaudir en grup de la pau i la traquil·litat que regna fora de les ciutats a les que estem habituats.
Ripoll
Han sigut tres dies de relax, de jocs de cartes, d’aniversaris, de garrotins, d’anar a buscar bolets, de guitarra i ukelele… I en general, de molt bon ambient de grup. Quan diem que Atabalats és molt més que el Grup de Percussió Atabalats té més de Grup que de Percussió, ho diem per aquests moments màgics que ens regala a tots els que en formem part.
Salt
I abans de tancar definitivament la temporada 2014-15, volem tenir un agraïment molt especial per tres membres del grup que comencen altres aventures i deixen lloc a les noves generacions. La Marieta, el Xavi i la Nerea. Amb ells hem pogut compartir moltes aventures durant els últims anys i quedaran per sempre a la història d’Atabalats. Molta sort, companys!
Fi
I ara sí, tanquem la paradeta. El dia 18 ens retrobarem amb l’assemblea d’inici de temporada i el 19 tornem a posar fil a l’agulla amb els assajos. S’acosta una temporada amb moltes, moltes, moltes novetats. Però cada cosa al seu temps.
Fins la propera!

Leave a Reply

*


*