Circ Atabalats! Carnaval 2015

Bona tarda i bon dilluns a tothom!!

Com ha anat el cap de setmana? Nosaltres ja ens hem mig recuperat del dia intens que vam viure dissabte. La veritat és que al final hem sortit contents del resultat de les nostres disfresses.

El circ d’Atabalats surt al carrer! Mags, domadors, malabaristes, pallassos… van a juntarse en un ambient “vintage” per posar ritme a la rua de Carnaval d’Esplugues!

10981308_895716087126944_8426967955319991121_o

Des de bon matí vam començar a preparar el que és aquesta gran festa de disfresses. Vam preparar tots els entrepans i la barra pel gran ball de disfresses que aquest any va tenir lloc al poliesportiu Les Moreres. La veritat és que és un lloc força gran i al final de la nit la pista estava bastant plena.

Un cop ens vam preparar tots, vam dirigir-nos al carrer Cedres, a la concentració de colles participants de la rua. Marcant el ritme en tots els sentits, darrera del rei Carnestoltes, vam iniciar el recorregut amb molta energia!

DSC_0526

Arribats a Les Moreres, comença la festa! Una bona orquestra, un refrigeri i molta música ens van fer passar una nit fantàstica!

Només ens queda agrair a tota la gent que ens va estar animant i va anar a la festa de la nit! Nosaltres seguim treballant i posant  ritme allà on faci falta.

Ens veiem l’any que ve!

 

ATABALATS, ATABALATS! 

Leave a Reply

*


*