Atabala’t

El projecte Atabala鈥檛 es va dur a terme durant la temporada 2013-14 i va sorgir de la necessitat observada d鈥檜na alternativa atractiva per a joves en situaci贸 de risc d鈥檈xclusi贸 social i de la iniciativa presa per part de la comissi贸 de solidaritat del grup.

Atabalat2

Aquest projecte consistia en la captaci贸 de joves d’entre 14 i 18 anys per poder dur a terme un taller setmanal durant un any i aix铆 de transmetre鈥檒s una s猫rie de valors tals com el companyerisme, la generositat, la integraci贸, la solidaritat, etc. Amb l鈥檕bjectiu d鈥檕ferir-los un oci de qualitat i de donar-los els recursos adequats perqu猫 s鈥檈stablissin en el teixit associatiu del poble mitjan莽ant la percussi贸, una eina que vam considerar motivadora i engrescadora per aquest grup de joves.

Tot aix貌 es va dur a terme amb la realitzaci贸 d鈥檜na classe setmanal conduida per diferents membres del grup. En aquestes sessions es tutoritzava personalment a cadascun d鈥檃quests joves i a part de transmetre els valors esmentats anteriorment, tamb茅 se’ls van oferir les nocions necess脿ries perqu猫 en un futur puguin formar una entitat i tenir un sentiment de grup, a m茅s d鈥檈nsenyar ritmes, proporcionar material, un espai i les eines b脿siques per tal de formar un grup de percussi贸.

El projecte va tenir la seva culminaci贸 amb l’actuaci贸 del grup sorgit del projecte a la Festa de la Percussi贸 que Atabalats organitza cada any.

 

Comissi贸 de Solidaritat